Målrettethed

Planlægning

Logik

At forstå sig selv

Konflikthåndtering

At forsvare sig selv

Komme i bedre form


Vedholdenhed

Strategi

Rationel tænkning

Forstå andre

Problemløsning

Stå inde for sine værdier

Blive sundere og leve længere


Stabilitet

Studieteknik

Handling på plan

At kende sine omgivelser

Selvtillid

At nå til selverkendelse

Bedre mentalt helbred

HVAD JIU-JITSU KAN GIVE DIG


Jiu-jitsu er et værktøj til selvudvikling


Værdierne i Jiu-Jitsu

Håndtering af usikkerhed, nervøsitet, samt at få kammeratlige og sociale færdigheder medfører en bedre livskvalitet.

 

De fleste vil nok, når de starter til træning sige ”jeg går til selvforsvar ”eller ”jeg vil gerne komme i bedre form”. Kendsgerningen er, at de fleste ofte kun tillægger det en enkelt værdi, men der er mere end øjet kan se. Det er meget mere og det stikker dybt.

 

De værdier du vil få, er værktøjer til at håndtere alle aspekter i livet.

Du har allerede besluttet dig for at ville lære Jiu-jitsu, som kræver at du møder op. Det medfører også, at du lytter til din lærer. Så hvis du skal være god, møder du op og lytter til din lærer. Du er nu allerede godt i gang med at skabe en forudsætning for at være stabil.

 

Du kan blive frustreret over, at det ikke går så hurtigt, som du troede, det ville. Men så må du huske på, at selv om der har været nogle dårlige dage, er der jo også gode dage. Når du anerkender at der er godt og dårligt, så har du også anerkendt en vis form for tålmodighed.

Du må huske på, at tålmodighed skaber vedholdenhed og stabilitet. Husk på, at en ekspert er den, der har lavet alle fejl. Så hvis det ikke lykkes, prøv igen og igen.Med Jiu-jitsu opnår du

Vedholdenhed, målrettethed og stabilitet.

Du vil opnå strategier til planlægning og studieteknik. Ja, du vil med tiden opnå alle de ting, som står først her på siden. Så når du vil og kan opnå alle disse ting, hvordan er det så at være dig? Kom godt i gang og held og lykke…