Vores målsætning


Foreningens målsætning er at udbrede kendskabet til japansk Jiu-jitsu og japansk kultur.

I denne forbindelse er det vigtigt at skabe forudsætning for at bevare Jiu-jitsuen traditioner og respektere de dyder der end måtte være i dette.

Det er foreningens ønske at have kontakt til andre klubber og eventuelt opnå et samarbejde, af den grund er alle velkommen. Vores klub er derfor på ingen måde fordømmende, men vil byde forskelligheden velkommen.


Vi vil og respekterer, at der kan trænes forskelligt fra klub til klub og vi lader det være op til den enkelte klub at formidle deres egen stil. Det er vores holdning at måden Jiu-jitsuen trænes på i høj grad er op til den enkelte klub. Forskelligheden i måden at træne på, fra skole til skole, er faktisk nødvendig, da man derigennem afprøver forskellige anskuelser, som er vigtige for Jiu-jitsuens udvikling. Om det trænes på motionsplan, eller der ses historisk på det, kan være lige godt.

Jiu-jitsu byder på meget mere end teknikker, det forbedrer også det fysiske og mentale helbred. Med dette er grundlaget lagt for Jiu-jitsuens udvikling, men så sandelig også for hele Budofamilien. Det er vores oprigtige ønske, at der er plads til forskellighed med ønske om at dele viden med hinanden.